What are words if you really don´t mean them when you say them ..?

Hallu.

Tisdag idag, dagarna går skapligt fort ändå!
igår sålde jag av med min bil, ante hjälpte mig att få loss den då bromsarna låg på och hjulen inte ville snurra en millimeter..men till slut så.. men mina bromsar var helt slut och tog nästan inte alls, så jag fick åka efter ante så att jag nu skulle åka in i honom om jag inte skulle lyckas stanna, men det gick bra=)
Sedan somnade jag runt halv 8 tiden och sov till kl 05.00 i morse, då va det bara att gå upp och bege sig mot jobbet.
Niklas gav mig en Fanta idag, kanske för att jag såg väldigt trött ut och skulle kunna ha behövt lite koffein i kroppen.. men kaffe är inget jag vill ha så en läsk satt fint=)
Han har även lovat min mor att vi ska få två kort till Seriepremiären i höst, det gillas!

I helgen jobbade jag först i Lördags sedan var det hem och vila, duscha och sen tog johanna o jag bilen ut till Krokek där vi åkte hem till Ante, lite party med kubb och sedan vidare till ettans nere vid strandvägen!
Johanna o jag var de enda tjejerna bland typ 7 killar men det blev faktiskt väldigt lyckat!

Sedan kom vi hem till ante runt 2 och kröp ner för att sova, vaknade vid 9 och då åkte vi o handlade färska frallor MUMS=)

Jag känner mig otroligt bekväm med min situation för tillfället och hoppas det förblir så!
Idag ska jag träffa Johanna & Livia en stund, kan tänka mig att jag kommer somna rätt tidigt ikväll med, vill bli av med denna förkylning nu!
Det är stunder då jag funderar på att bara glömma allt och bara skita i det totalt, ibland säger hjärnan en sak och magkänslan en annan...ibland är det svårt att välja vilken av dem man ska följa.

Hej så längeKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0